Műanyag nyílászárók

Fehér színű nyílászárók

Árnyékolástechnika

Redőnyök

Szúnyoghálók

Párkányok és könyöklők

Alumínium párkány

Műanyag könyöklő

Bejárati ajtó

Bejárati ajtók széles választékát kínáljuk a nálunk érdeklődőknek. A műanyag bejárati ajtóktól kezdve a tömörfa bejárati ajtókon és extra hőszigeteléssel ellátott tömörfa bejárati ajtókon át egészen a fém társasházi bejárati ajtókig. Bejárati ajtó kínálatunk összeállítása során nem csupán a biztonság kérdését tartottuk fontosnak, hanem a bejárati ajtók megjelenését is, hiszen nap, mint nap szemelőt vannak. Ebből az okból kifolyólag, műanyag és tömörfa bejárati ajtóinkat, széles üveg és panelválasztékkal kínáljuk a nálunk érdeklődőknek. Fontos tudni, hogy fém bejárati ajtó típusaink két csoportra osztva kínáljuk: Beltéri és kültéri szerkezetek. Beltéri bejárati ajtóink kizárólag zárt lépcsőházakban helyezhetők el, kültéri testvérével ellentétben. Természetesen ebből a típusból is számos díszítési lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy az egyéniségéhez és lakása arculatához legjobban illő bejárati ajtót tudja választani mindenki.

 

Műanyag bejárati ajtó

Legkeresettebb termékünk, amelyet a lagnagyobb típus és panelválasztékban talál meg nálunk. Műanyag bejárati ajtó szabvány méretekben, vagy egyedi méretre legyártva is megrendelhető természetesen. Műanyag ajtóinkat különböző profiltípusban kínáljuk, vásárlóink igényeihez méretezve. Az ajtóink eltérő színekben üvegezéssel és üvegezés nélkül is megrendelhetőek.

Tovább a műanyag bejárati ajtókhoz
 

 

Fa bejárati ajtó (tömörfa)

Fa bejárati ajtóinkat több típusban is kínáljuk. Nem csak külöböző formákból választhat, de igen széles bevilágító kínálattal is rendelkezünk, a fa bejárati ajtót sokféleképpen üvegezheti, akár a szokásostól eltérő módon is. A tömörfa bejárati ajtó fenyő alapanyagból készül. A fenyő minősége garantálja az ajtó tartósságát.

Tovább a fa bejárati ajtókhoz
 

 

Extra hőszigetelésű tömörfa bejárati ajtó

Amennyiben nem elégszik meg a hagyományos szigetelésű fa ajtókkal, válasszon az extra hőszigetelésű kivitelű ajtók közül. Az energiatakarékosság lényeges szempont. Ha csökkenteni akarja az energiafogyasztást, akkor szükséges ezt a terméket választania. Ezen ajtóink profilja szélesebb, a benne lévő hőszigetelő anyag ezért vastagabb.

Tovább az extra hőszigetelésű tömörfa bejárati ajtókhoz
 

 

Fém bejárati ajtó

Társasházi ajtóink legkeresettebb típusa a fém biztonsági bejárati ajtó. Ma már egyértelműen ez az ajtótípus amelyet vevőink választanak, hiszen valóban teljes biztonságot nyúj a 12 ponton záródó vasalat és a fém kivitel. Speciális kulcsrendszer, beépített csengő teszi különlegessé ezeket az ajtókat. Ezek az eszközök megfelelő védelmet biztosítanak a betörőkkel szemben.

Tovább a Fém bejárati ajtókhoz