Műanyag nyílászárók

Fehér színű nyílászárók

Árnyékolástechnika

Redőnyök

Szúnyoghálók

Párkányok és könyöklők

Alumínium párkány

Műanyag könyöklő

Műanyag ablak

A műanyag ablakok a műanyag nyílászáró termékcsalád alap termékei. Kínálatunkban, az alapesetben fehér színű műanyag ablakok mellett megtalálhatóak az egy és két oldalán színes műanyag ablakok, illetve az alumínium borítással ellátott műanyag ablakok. Forgalmazott ablakaink -legyen szó bármely típusról- kizárólag „A” kategóriás profilokból kerülnek kialakításra, minden termékünk rendelkezik a legmagasabb építőipari minősítésekkel. Teljességgel hőhídmentesek, ütés és időjárás állóak, az ablakok hosszú távú kifogástalan működése érdekében. Színes műanyag ablakaink extra acélmerevítéssel vannak ellátva, továbbá az ablakok gumitömítései is harmonizálnak a profilok színével a dekoratívabb megjelenés jegyében. A külső alumínium borítás, fokozza forgalmazott ablakaink tartósságát, az ablakprofilok kevésbé vannak kitéve az időjárás negatív hatásainak, legyen szó jégesőről, savas esőről vagy a nap káros UV sugarairól. Nem utolsó sorban az alumínium borítás a RAL színskála bármely színére színterezhető.
 

Fehér színű műanyag ablak

Nyílászáró termékcsaládunk alapterméke a fehér színű műanyag ablak. Műanyag ablak és erkélyajtó hasonlóképpen rendelhetők megannyi kivitelben. Elsősorban panelházak és társasházak építésénél használják. Többféle gyártó, megannyi profilkínálatát találhatja meg szaküzleteinkben. Minden termékünk rendelkezik az összes építőipari engedéllyel valamint a legjobb minősítésekkel, akár passzív házakhoz is.
Tovább a fehér műanyag ablakhoz
 

Egy oldalán színes műanyag ablakaink alap tulajdonságai

A külső homlokzat színével harmonizáló, fautánzatú, egy oldalán színes műanyag ablak egyedülálló különlegessége, hogy az ablak gumitömítése barna színű, ami kellemesen harmonikus megjelenést biztosít a nyílászárónak. Az egy oldalán színes műanyag ablak egyaránt összhangban van a külső környezettel és a lakhely belső terével is. Természetesen többféle profilból választhat, igényei szerint.
Tovább az egyoldalt színezett műanyag ablakhoz
 

Két oldalán színes műanyag ablakaink alap tulajdonságai

A külső homlokzat színével harmonizáló, fautánzatú, mindkét oldalán színes műanyag ablak esetében is az ablak gumitömítése barna színű. Mivel a színe fautánzatú, ezért lakberendezés kiválasztásánál is javasolt természetes színű bútorokat választani. Többféle profilból választhat, igényei szerint.
A profil nagyobb hőtágulása miatt, a stabilitás érdekében fautánzatú műanyag ablakokra megrendelést csak minimum 5 kamrás profilból készítünk, zártszelvény acélmerevítéssel. Mindez az általános árszint alatt kapható!
Tovább a kétoldalt színezett műanyag ablakhoz
 

Alumínium borítású műanyag ablak

Az alumínium borítású műanyag ablak termékünk jelenleg bevezetés alatt áll. Új információkért kövesse figyelemmel honlapunkat.
Tovább az alumnínium borítású műanyag ablakhoz