Műanyag nyílászárók

Fehér színű nyílászárók

Árnyékolástechnika

Redőnyök

Szúnyoghálók

Párkányok és könyöklők

Alumínium párkány

Műanyag könyöklő

Beltéri ajtó

müanyag ablak

Beltéri ajtó kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb eljárással legyártott beltéri ajtók, nagyszámú kiegészítő és díszítési opcióval. A lakás dekorációjában lényeges szerepet játszik a beltéri ajtók megjelenése, ennél fogva kínálatunk összeállítása során arra törekedtünk, hogy minden felmerülő igényre, felkészülten tudjuk ajánlani egyes beltéri ajtó típusunkat. Legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, cégünk számos alternatívát kínál az érdeklődők számára. Kínálatunkban megtalálhatóak kedvező áru lemezelt beltéri ajtók, dekorfóliás beltéri ajtók nagyszámú üvegezési és díszcsíkozási opcióval, egyedi CPL fóliás beltéri ajtók 180 különböző díszítési megoldással, MDF beltéri ajtók több mint 40 választható ajtólappal, továbbá több mint 18 féle színben elérhető borovi fenyő beltéri ajtók, nagyszámú panelezési és üvegezési megoldással! Az egyes beltéri ajtó típusokhoz tartozó részletes leírásunk segíti a honlapunkra látogatókat a döntés meghozatalában, továbbá bemutatótermeinkben bármely beltéri ajtó típus megtekinthető, melyhez értékesítőink szakszerű tájékoztatást adnak.
 

 

Dekorfóliás beltéri ajtó

Tekintse meg kínáltunkból a különböző színű dekorfóliával borított beltéri ajtóinkat. Kínálatunkban többféle színű egyszerű és csíkozott ajtókat is nagy választékban megtalálja. A dekorfóliás beltéri ajtó a legközkedveltebb ajtótípusunk. Nagyon kedvező az ára,miközben rendkívül dekoratív része a lakásnak. Rengeteg acélcsíkozási és üvegezési lehetőséggel rendelhető. Az ára alacsony, ellenben egy tartós és időtálló termékről van szó.
Tovább a dekorfóliás beltéri ajtókhoz

 

Egyedi CPL fóliás beltéri ajtó

Egyedi CPL fóliás beltéri ajtók hatalmas választékával várjuk Önt. Itt találja egyedi CPL fóliás beltéri ajtóinkat. Hasonló kivitelben készül, akár a dekorfóliás beltéri ajtó, azonban egy erős CPL fólia biztosítja a felületet. A CPL fóliás beltéri ajtó vásárlásához most kedvezményt biztosítunk. További részletek az árlistán találhatóak.
Tovább az egyedi CPL fóliás beltéri ajtókhoz

 

Lemezelt beltéri ajtó

A következő oldalon lemezelt beltéri ajtó kínálatunkat mutatjuk be. Az ajtólap nagyon kellemes érzetet kelt, nyomott mintázatának és faerezett felületének köszönhetően. Vékony lazúrral felület kezelve, és egy díszes takaróléccel (a pallótokos verziónál) egészen olyan hatást ébreszt, mintha tömörfenyő ajtó lenne a lakásban. Az Áron Ház Kft. legolcsóbb terméke a lemezelt beltéri ajtó. Minősége ugyanolyan jó, mint bármelyik más terméknek.
Tovább a lemezelt beltéri ajtókhoz

 

MDF beltéri ajtó

A mart MDF típusú beltéri ajtók, a beltéri ajtók varázslatos világát jelentik. Mintegy 40 féle választékban rendelhetők mart mintázatú ajtóink, natúran és felületkezelve több színben is igényei szerint kérhető. Kínálatunkban a legnagyobb számban, mart Mdf típusú ajtók találhatók meg. akár több különböző ajtót is vásárolhat a lakásába.
Tovább az MDF beltéri ajtókhoz
 

Fenyő beltéri ajtó

Tekintse meg itt választékunkat, amennyiben a hagyományos fenyőből készült beltéri ajtók keltették fel érdeklődését. Kedvelt ajtó típusok a borovi fenyő beltéri ajtók. Hatalmas panelválasztékban rendelhetők és 18 féle szín körül választhatja ki az Önnek legjobban tetszőt, a fehértől a barna szinte összes árnyalatáig. A fenyő beltéri ajtó nagy múlttal rendelkező, tradicionális beltéri ajtó.

Külön igény nélkül ezen típusú a beltéri ajtók alap kivitelben kerülnek forgalomba, natúr (lazúrfestés nélkül) változatban és üveg nélkül.
Tovább a fenyő beltéri ajtókhoz